Bevonzotta 22 hónapos kisfiam az elefántot!

Bevonzotta Kisfiam az Elefántot 🙂

Elefánt

Hogyan történt? 🙂

Máris elmesélem:

Az elmúlt hetekben szinte minden nap néztünk Gáborkával egy elefántos mesét. Sokszor ugyanazt, naponta többször is! Kedvenc mese, mert elefánt és vonat is van benne. 🙂 (Wilson és az elefánt)
Mindig örült kisfiam az elefántnak. Amikor az elefántos rész következett, akkor rám nézett és lelkesen mondta: “E!” “E!”

Elefánt-elefánt-elefánt….

Egyre inkább köztudott és nagyon sokszor megfigyeltem már én is, hogy amire a figyelmünket fordítjuk azt “bevonzzuk”, vagyis többet látunk, hallunk, tapasztalunk belőle.

Képkivágás elefánt

A mi esetünkben a mesebeli elefántból valóságos elefánt lett, mégpedig úgy, hogy csak az utca végégig kellett elsétálnunk és egyből láthattuk…..:)

Hogyaaan?

Egy nagy vándor Cirkusz “költözött” pár napra a környékünkre, akik állatokat is hoztak magukkal. Előadások előtt az állatkák legelgettek, levegőztek, pihentek és ilyenkor megcsodálhatták őket a környékbeliek. Láttunk még struccot, pónilovakat, kutyusokat, tigrist és persze az ELEFÁNTOT!

A cirkuszi előadásra nem látogattunk el, mert Gáborka még kicsi hozzá, de ha nagyobb lesz, akkor vásárolunk majd jegyet és megnézzük a cirkuszi mutatványokat. Addig pedig köszönjük az élményt!:) 

A Cirkusznak is, az Elefántnak is!:)                                                      Az Égieknek is!:)

Szeretettel: Tímea

Íme két Elefántos videó 🙂

 

Vélemény, hozzászólás?