Édesapám emlékére 1.RÉSZ

ÉDESAPÁM EMLÉKÉRE 

Édesapám emlékére 1. rész
Édesapám emlékére 2. rész és Temetési szertartás a Lélekhajón
Búcsúztató beszéd, amit mi írtunk és a pap olvasott fel a Lélekhajón
Apu Búcsú videója (hamarosan)
Kapcsolódó (tudományos) videók a halálról és a reinkarnációról

Sziasztok!

Egyrészt Édesapám iránt érzett szeretetből és tiszteletből döntöttem a téma megosztása mellett, másrészt a „rosszban a jót”, a tanulságot, a szépséget szeretném megosztani veletek, ezzel kapcsolatban. 

1. rész:

Apu emlékére új2

 

Minden embernek más és más véleménye, filozófiája, hite van a halállal kapcsolatban. Egy közös azonban mindegyikben van: a halál kapuján mindenkinek át kell mennie. Legtöbbször mégis kerüljük ezt a témát, sőt félünk is tőle.

Pedig az élet örök körforgásában nem lehet ez másként, csak a születés és a halál állandó váltakozásával.

Jusson eszünkbe, hogy Őseink még ünnepelték a halált régi ősmagyar szertartás szerint. Ismerték, értették és uralták a halál misztériumát, nem féltek tőle. 

A halál halálbiztos! Ezért jobb, ha nem félünk tőle, hanem felkészülünk rá, még életünkben. Ez olyan, mint amikor kirándulni vagy nyaralni megyünk valahová. Akkor is utánajárunk annak, hogy hová megyünk, mik a szokások. 

Természetesen ezzel nem bíztatok senkit a halál siettetésére, hiszen az Életjátékban részt venni itt a földön egy csodálatos ajándék, amely kiváló alkalmat biztosít a tanulásra és az élmények begyűjtésére.

Édesapám 63-dik életévében távozott ebből a jelenlegi földi megnyilvánulásából. Halála hirtelen, gyorsan következett be. Szerencsére nem hosszú betegeskedés után és nem idegen helyen.

2015. január 16-án gyönyörű, méltó búcsú keretében köszöntünk el Tőle, amelyről a következő részben még írok Nektek.

A Temetés nem hagyományos, megszokott módon, hanem „újszerűen”, zajlott le, amit mindenkinek ajánlani tudok, ha eljön az idő és intézkedni kell. 

Addig kívánok Nektek egy csodálatos, szeretetteli Életet!

ÉDESAPÁM! SZERETLEK. A szívünkben élsz örökre.

Tímea (vége az első résznek)

************************************************************************

Vélemény, hozzászólás?