Finom saláta

 FINOM SALÁTA:

DSCN9600

Hozzávalók:

1 doboz csemege kukorica, 1 doboz bébi répa,
1 üveg (vagy doboz) zöldborsó,20-30 dkg trappista sajt, 10 db kisebb ecetes uborka,
1/2 kg valamilyen főtt hús (csirke, marha), 1 kis pohár tejföl, só, bors, majonéz, mustár ízlés szerint.

Elkészítés:

Egy nagy tálba a sajtot, az uborkát és a húst felkockázom majd összekeverem a többi hozzávalóval. Hűtőbe teszem letakarva és 1 óra múlva már fogyasztható.

DSCN9599

Egyebek:

Önmagában is finom ez a saláta, de ehetjük pirítóssal, sült húsokkal, rántott gombával, sült hallal vagy friss vegyes salátával.

Mi metélőhagymával díszítettük, mert télen ez van a konyhában egy kis cserépben. Friss csírák is jól jönnek ilyenkor januárban. Zsírban és tepsiben sült oldalassal tálaltuk. Céklát is ettünk hozzá. 🙂

Fehér édes bor passzol hozzá. Jó étvágyat kívánunk! 

DSCN9613

Finom saláta” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Nagyon jól néz ki a saláta,biztosan nagyon finom ,és a sült oldalassal egy kiadós ebéd is lehet,akár.

  2. Köszönjük, tényleg finom volt! 🙂 Jó főzőcskézést kívánok!

Vélemény, hozzászólás?