Januári Fényüzenet (idézet, tanmese, 2 perces boldogság meditáció)

Januári Fényüzenet:

Idézet  +tanmese + 2 perces meditáció 🙂

legszebb nap, idézet

1. A Boldogság küszöbén…

Tudtad, hogy mindannyiunkban vagy egy határ, ami elválaszt minket a boldogságtól? Mindegy, mennyire vagyunk boldogok, mindig találunk majd valamit, amin aggódhatunk.

Az egyik legnagyobb kihívás számunkra az, hogy megtanuljuk értékelni a sok áldást az életünkben, ahelyett, hogy a hiányosságainkra összpontosítanánk a figyelmünket.

Engedd meg magadnak, hogy boldog légy most azonnal, és élvezd a sok jót az életedben. Így fogsz még többet bevonzani. 🙂 ( Yehuda Berg )

januári fényüzenet, idézet és tanmese és meditáció, számmisztika-boldogan.hu

2. Tanmese:

– Mester, mostanában mindent magamra veszek és állandóan megbántódom, vagy felhúzom magam.
– Egoista vagy.
– Miért?
– Mert azt hiszed mindenki veled foglalkozik, pedig semmi sem ellened vagy melletted szól, egyszerűen csak ezt tudják adni az emberek. Egyszerűen csak történnek a dolgok. Maguktól.
– És, hogy tudom elérni azt, hogy ne vegyem magamra a történéseket?
– Úgy, hogy nem hagyod, hogy olyan bíró ítélkezzen feletted, aki nem méltó rá.
– De miért hagyom, hogy olyan legyen az illető, aki bántott engem?
– Pont emiatt. Mert mikor megbántott téged egy érzelmi kötést hozott létre benned, ezt kell elvágnod és visszavezetned önmagadba, az övét pedig ő belé. Így felszabadulsz majd és nem fogsz túlságosan adni mások véleményére és a viszonyotok is helyreáll. Mi lenne, ha te lennél saját magad bírója? Logikus gondolat, nem?

Ha az ember ragaszkodik a haragjához, az olyan, mintha forró széndarabot markolna azzal a szándékkal, hogy megdobjon vele valakit, pedig csakis ő maga fog megégni tőle.” (Buddha)

 januári fényüzenet, számmisztika-boldogan.hu
3. Boldogság meditáció, (2 perces videó)

+ Elkészült a Szerencsés Sorsfordulat Munkafüzet, 21 napos gyakorlattal. Amely segít boldogabb és örömtelibb, sikeres életed megalapozásában. Rendeld meg most.

*************************

MOST PEDIG TÖLTŐDJ FEL BOLDOGSÁGGAL ÉS BÉKÉVEL!!!!!!  

Figyelmed végig az egyenletes és nyugodt légzéseden van…. + Minden képváltáskor végy egy nagy Boldogság lélegzetet (Tudd és érezd, hogy a boldogságot, a békét lélegzed be.) 🙂

 

!!!ÚJDONSÁG!!!
Hírlevélre eddig is érdemes volt feliratkozni, hiszen mindig küldök hasznos információkat, mini-gyakorlatokat. Mostantól pedig ELŐREJELZÉST is kapsz, amely segít abban, hogy hatékonyan használd FEL az épp aktuális energiákat az életedben.  
:) ITT FELIRATKOZHATSZ:
http://szammisztika-boldogan.hu/ingyenes-hirlevelek/

Vélemény, hozzászólás?