Kérd Uriel arkangyal segítségét

Uriel arkangyal segítsége

Kérd Uriel segítségét, ha bizonytalan vagy akár magadban, akár a jövődet illetően.

uriel angyal, kép

(A kép forrása: Doreen Virtue jóskártyája)

Uriel arkangyal segítsége

Teremtő, mikor utunkra bocsátott bennünket, mellénk rendelte angyalai seregét, akik átsegítenek életünk nehéz pillanatain.

Uriel képes – ha figyelünk a jeleire -, hogy elkerüljük, de legalábbis minimálisra csökkentsük az elszenvedett károkat.

A fény, mely megvilágít mindent, felfedi az összefüggéseket, ha kell, utat mutat, ha kell, megnyugtat. Uriel a legokosabb angyalok egyike, semmi nem kerüli el figyelmét így nem csak az összefüggéseket, látja meg, de belőlük a jövőt is képes előre jelezni.

Kérd Uriel segítségét, ha bizonytalan vagy akár magadban, akár a jövődet illetően.
Amikor egy ellaposodott kapcsolatban ébred az ember minden reggel, gyakran felmerül a kérdés: Mit keresek én/Ő itt?
Ugyanez a helyzet egy monotonná vált munkával kapcsolatban, de felmerülhet a kérdés, hogy a karrier és a család képes-e megférni az életünkben egymás ellett!
Uriel utat mutat ezekben a kérdésekben is. Segít, hogy meg álmodd: ,,menjek vagy maradjak? ” Amint megszületik a döntésed, a következő lépés már megy magától is!

Kérd Uriel segítségét, ha félelmeid eluralkodnak rajtad

Uriel segít megtalálni a belső békénket. Sokszor kerülünk olyan helyzetbe, amikor védtelennek, kiszolgáltatottnak érezzük magunkat. Lépnénk, de nem találjuk az irányt és vesztegetjük az időnket egy sötét gondolaton rágódva!
Uriel eloszlatja a sötét felhőket.
Ő jelzi a gonosz közeledtét és fényével távol tartja azt.

Kérd Uriel segítségét, ha túlzásokba esel, és nem találod az okát

Ő meglátja az összefüggéseket a szívedben rejlő kétségek és az életben átélt túlzások között. Mostanában menekülsz a saját gondolataid elől? Eszel, iszol, dorbézolsz, csak ne kelljen szembe nézni önmagaddal?
Kérj angyali segítséget ehhez a lépéshez és Uriel leveszi a terhet a válladról!
Kérd, fényével világosítsa meg elmédet, és ha megtaláltad a választ, lépj gyorsan a tettek mezejére.

Kérd Uriel segítségét, ha elakadsz a tanulásban, vagy a munkában

Éleslátása átlendít a nehézségeken. Igen! Kell egy perc szünet, kell egy fohász, és ha igazán hiszed, Uriel melléd áll, hogy segítsen megérteni és megjegyezni, amit tudnod kell. Kérd, világosítsa meg az összefüggéseket, amiket te nem láttál meg és így könnyedén elsajátíthatod azt, amire az életben szükséged lesz.

Kérd Uriel segítségét, ha olyan esemény történik veled, amelyre nincs magyarázat

Uriel segíti a spiritualitás megértését. Bizony, az élet gyakran állít fura és megkerülhetetlen feladatok elé, de te is tudod, semmi nem történik ok nélkül! Tedd a dolgod, Uriel rávilágít feladatod jelentőségére. Talán pont egy sorsfordító döntéshez, vagy önmagad megismeréséhez kaptál tőle segítséget!

Kérd Uriel segítségét, ha magadra maradsz vihar idején

Uriel vigyáz rád, míg felragyog a nap újra! Ne feledd Uriel hívta fel Noé figyelmét is a közelgő veszélyre is!

Most már tudod ki állt melletted, ha nehéz helyzetben segítségért fohászkodtál és csodával határos módon sikerült egy-egy reménytelen helyzetből jól kijönnöd!
Ne feledd, csak akkor kérd angyalaid segítségét, ha pontosan tudod, mit szeretnél tőlük. Ne félj kérni, a magad módján tisztelettel és szeretettel mond el a fohászod és várd a jelet, a sugallatot, amivel finoman a helyes úton tartanak téged. És ha megoldódott a problémád, állj meg egy percre és köszönd meg szíved minden melegével a munkájukat.

Ő az, aki nem csak segít utadon!

Arra tanít, hogy fejleszd ki belső biztonságodat, ellenállva az élet nyomásának. Fontos légy ne fontoskodó! Történjen veled bármi az életben, hozz akár jó, akár hibás döntéseket, mindig találj vissza önmagadhoz és a feladathoz, amiért e világra jöttél.
Akiben a tiszta szeretet és önzetlen, őszinte érzelmek uralkodnak és döntően pozitív gondolatok töltik, el annak Uriel segít, hogy maga is tündöklő fényforrássá váljon, és szeretetét tovább sugározza szerettei felé.

Szöveg forrása: angyalforras.hu

Vélemény, hozzászólás?